Fie Laursen giver sextips til Christiane

Stop med at svine min familie til!!!

Image-1 (3)

Min æggeepisode har i denne uge bragt mig på forsiden af diverse netmedier. Mange grimme kommentarer er blevet skrevet, og hvad folk skriver om mig, er jeg egentlig ligeglad med. Samtidig har der dog også været masser af sjove, kærlige og humoristiske indslag. Hvad folk ikke har af kreative jokes omkring ægløsning. Det er ikke småting 😀
Men når man blander min familie ind i det på en negativ måde, så synes jeg, det bliver for meget. Min mor har blandt andet måtte læse at hun skulle have lært at sluge sæd i stedet for at få det ind i kroppen og at hun burde have vidst, at der var noget, der hed fri abort.
I kan mene om situationen, hvad I vil, men det er fandeme lavt at skrive sådanne ting om min mor. MIN MOR!!!

Image-1 (4)

Dernæst kommer kommentarerne om, hvor stolte mine forældre må være …
Heldigvis er jeg velsignet med en familie, der godt kan grine af den her uheldige episode, for det er, hvad det her var. Pisse hamrende uheldigt. Render ligesom ikke rundt med et vaginalt æg i røven til daglig!
Men min mor finder det altså lidt svært at grine af de kommentarer, jeg har nævnt ovenfor. Så prøv lige at tænk lidt over, hvad det er I skriver, og hvilke mennesker I muligvis rammer med jeres ord, mens I sidder der bag skærmen og synes I er så pissesjove og føler jer hævet over andre.
Prøvede faktisk at skrive til en, der havde skrevet om, hvor stolte mine forældre måtte være. Kunne nemlig se på hendes facebook at hun er ejer/indehaver af Creme Fraiche i Køge.
Så hvis du er lidt anderledes, skal du nok passe på med at gå derind. Det er ikke sikkert, du er velkommen 🙂
Men jeg valgte at skrive til netop hende, fordi jeg selv kommer fra Køge og hele min familie på både min mors og fars side bor der.
Jeg skrev til hende, om hun ikke mente, det var over stregen at blande min familie ind i det. Til det svarede hun, at det var en generel kommentar om reality. Jeg har dog lidt svært ved at se det generelle i det, når hun skriver det, mens hun linker til Ekstra Bladets artikel om mig??? Hun skriver også, at jeg må forvente kommentarer, når jeg ender i diverse medier, hvilket jeg også fra start har sagt. Jeg synes bare ikke, man skal blande mine forældre ind i det. Længere er den ikke!!
Hun spørger også, om jeg skriver til alle, der har kommenteret. Til det svarer jeg, og jeg citerer beskeden ordret:

“Nej, det gør jeg ikke og det var ikke for at starte en diskussion med dig, men i respekt fordi vi begge har et tilhørsforhold i Køge. Du har helt ret til at have din mening; jeg ville bare give dig en chance for at være et menneske ligesom os andre, inden jeg laver et blogindlæg om , hvordan folk har reageret. Din reaktion var så ikke lige, hvad jeg havde forventet, men som du selv skrev: Vi må forvente det, når vi er på forsiden af EB. Til gengæld må I, der har stærke holdninger til vores tilstande også være forberedte på at vi (realityfolk) videreformidler via vores blognetværks, hvilket steder, vi tager afstand fra. Og afslutningsvis vil jeg gerne pointere at mit problem med din kommentar, primært går på at du blander min familie ind i det!!! Men tak og ilm. ang. den gode weekend.”

Hertil svarer hun så tilbage at jeg ikke skal true hende, fordi hun tilfældigvis har en butik i den by, jeg kommer fra. Say what??? Jeg truer altså ikke folk. Hverken verbalt eller fysisk. Sådan er jeg ikke. Ville sgu egentlig bare have en forståelse for at det ikke er fedt at blande min familie ind i det, men det gik da overhovedet ikke som planlagt 🙂

Til sidst vil jeg bare udtrykke min taknemmelighed over at have sådan en fantastisk familie, der elsker mig uanset hvad. I er de bedste <3

 

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

13 kommentarer

 • My

  Kære Danni 🙂

  Jalousi er en grim ting, men sikke en fest i havde og trak kun på smilebåndet over den ægge epsiode 😀
  Jeg respektere dig som person og dit job.
  Har set dig i en anden sammenhæng (fodbold). Der respektere du alle og er imødekommende overfor alle og blander dig i mængden af os andre fodboldtosser 😀 Kun fordi du er dig og menneskelig som alle os andre 🙂 Bliv ved med det du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Jalousi er en grim ting, fordi I havde en fest :-/
  Desværre bagsiden af medaljen at være et kendt ansigt, men har den dybeste respekt for din person og dit job. Nu har jeg set dig i andre sammenhæng (fodbold) og der er du jo et menneske ligesom alle os andre og respektere alle og meget imødekommende overfor alle.
  Jeg trækker bare på smilbåndet over ægge epsioden. Sikke en fest I har haft 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Jeg føler med dig danni… Det er aldrig i orden at blande familie med ind i sådan noget. Nu ved jeg da hvilken butik jeg ikke sætter mine ben i mere i køge. Findes der virkelige ikke voksende og fornuftige mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så lavt af de mennesker der kan finde på at bare svine andre til og tilmed familien.. Danny jeg har mødt dine forældre på en ferie og aldrig har jeg mødt så dejlige mennesker før.. hold op vi hyggede og talte blandt andet om at de havde to børn og du der i blandt.. respekt til dig Danni at du forsvarer din familie men det skulle ikke være nødvendigt ! du skal bare være dig og det skal Ingen blande sig i .. hav en god weekend til dig din far og mor søster <3 du er en herlig fætter (y) Jeg syntes personligt de forældre til dem der sviner skulle have opdraget deres børn til at repektere andre !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange

  Stå på dig Danni!! Mor och far finns där! Ni är underbara allihop! Vad du gör skiter jag fullständigt i så länge jag slipper vara med i lekarna :-D! Tummen upp för dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fie Laursen giver sextips til Christiane