Getting ready for RealityAwards

Stadig indlagt … de kan ikke finde ægget

IMG_2793

Screenshot fra eb.dk og sh.dk

Tja, hvad fanden kan man lige sige.
I mit indlæg i går (Læs det her) fremviste jeg både mit besøg i sexlegetøjsbutikken og forudsagde et par skandaler i løbet af aftenen. Havde ikke lige regnet med at jeg skulle stå for en af dem og at det ville ende i en operation.

Er her til formiddag blevet opereret, men de kunne ikke finde ægget, så ligger stadig her på sygehuset og keder mig, så tænkte jeg ligeså godt kunne skrive et indlæg om min temmelig uheldige situation.
Sidste år til RealityAwards ankom Nicole bodypaintet med en buttplug bagi. (Har jeg skrevet noget om her)
I år ville vi prøve at gøre det endnu vildere og rykke grænsen ved at gøre det på mig. Var dog ikke en buttplug. (Så kan vi lige få stoppet det der buttplug-Danni!!! og hvis ikke, så vil jeg fandeme have nummeret til dildo-jill for sympati og gode råd til nedern øgenavne).
Det var et vibrerende æg, hvor Nicole havde fjernbetjeningen. BUM! (For det gør jo det hele meget bedre 🙂 )
Anyway; som du nok har læst, knækkede snoren og jeg kunne ikke få den ud. En sygeplejerske, der var til RealityAwards, anbefalede mig at tage på skadestuen, så det gjorde jeg.

Herefter begynder de første artikler så at komme på Se & Hør og Ekstra Bladet og selvom jeg syntes det var mega nedern at sidde der på skadestuen, var jeg da underholdt af journalisternes beskrivelse 🙂
Derefter kommer så en masse kommentarer fra alle mulige mennesker. Nogle tager det, som det var ment … en harmløs joke (som så desværre gik galt) og nogle mennesker har åbenbart et behov for at svine mig til.
Om videoen på eb.dk skriver folk, at jeg virker stolt?
Nej, ikke stolt. På det tidspunkt bare spritstiv og ja, det er da mega uheldigt, men så behøver vi vel heller ikke hidse os mere op over det.

Min stolthed lider sgu lidt men ikke pga. de onde kommentarer.
Grundet min tøjstil er jeg vant til den slags og går meget op i, at man skal have lov til at være sig selv, så det må de egentlig selv om.
Nej, der hvor min stolthed led et knæk, var da jeg skulle ligge på en gynækologbriks med bukserne nede og en lækker læge skulle undersøge mig med en forstørret madtangspincet eller lignende.
Bøsse eller ej – ingen mand har lyst til at få inspiceret sit røvhul på den måde!

Lige nu ligger jeg og venter på at blive kørt til scanning. Skal nok opdatere når jeg ved mere …
Opdatering om hvad der skete med ægget, kan læses her og Radio VLRs sang om episoden kan du læse om og høre her 🙂

XOXO

PS. Jeg har ikke ondt i røven, så det behøver I heller ikke at have 🙂

 Følg mig på bloglovin her – har lige fået det til at virke 🙂

Don´t just do it
-Danni Sigen it
(okay, måske ikke lige i dette tilfælde 😉 )

Danni Sigen Salon – Kastrupvej 116 – 2300 København S – Klik her for onlinebooking

   

7 kommentarer

 • […] Så var det tid til at tage på Club Zen, Remee’s in-sted på Nørregade. Og lad os nu bare sige det som det er: Sidst jeg befandt mig på den natklub, var dengang det hed Crazy Daisy og man, såfremt man havde bare den mindste smule selvrespekt, proppede et styks knæklys i munden, alt i mens man buffalo-dansede til “I’m blu-dappen-di-dappen-daiii”. Jeg kunne dog godt se gennem fingre med, at det (åbenbart!) ikke er moderne mere. Stemningen blødte dog også lidt op for mig, da jeg faldt i snak med den meget søde og sjove (og yderst ærlige!) Danni. Du kender ham måske fra de kulørte blade? Ikke desto mindre har vi en fælles bekendt, men alligevel endte snakken på et vibrerende numse-æg, som han af uransagelige årsager, havde proppet op i nummeren til en reality fest…og da snoren knækkede og han dermed ikke kunne få ægget UD…ja, så måtte han indlægges (hader hader HADER når det sker!). Læs mere om det HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER at læse din beskrivelse, efter at have fået hele versionen live i går

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danni Sigen

   Ha ha. Det er jeg glad for 🙂 tusind tak for en dejlig aften. Det var hyggeligt at møde dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Synes butt plug danni er fesent.. Danni ægge-røv passer bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk comeback til pressen. Jeg håber snart det er overstået dog ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jullie

  Jeg føler mig underholdt hver gang jeg læser din blog. Tak for ærlighed og altid det gode humør! Du er en ener, blive ved med at være det! Og hva fanden vi kvinder har millioner af æg i os…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting ready for RealityAwards