Anbefalinger til dig med lyst, tykt og/eller krøllet hår

Skønhed kommer indefra

  

 Mit statement for dette års Danish Beauty Awards, hvor jeg lige er ankommet på den røde løber med sort hætte i net over hovedet. 

Jeg skal snart til bords og spise lækker 3-retters; jeg ville bare lige vise jer mit skønne outfit og fortælle, hvor vigtigt et statement, jeg synes “Skønhed kommer indefra” er.
Misforstå mig ikke. Jeg er stolt af og spændt på at hylde både vinderne og de nominerede i aften. De produkter, behandlinger og mennesker betyder utrolig meget for mig; jeg synes også bare, det er vigtigt at vise at skønhed er mere end bare den perfekte mascara.
Og ja ja, jeg ved da også godt at et hjerte af guld ikke er det første man ser, men Aung San Suu Kyi og Dalai Lama er super smukke mennesker, så måske der skulle være en pris næste år der hedder i skønhedens tegn …? …okay, det lyder måske lidt som en film Suzanne Bjerrehus ville have været med i, da hun var yngre 😀

Nå, men jeg håber, I forstod mit budskab, før jeg ender ud i noget mere useriøst, for jeg mener det virkelig.
Skønhed kommer indefra <3

Jeg ønsker jer en SKØN aften. Det ved jeg, at jeg får.

 Husk I kan følge min aften på snapchat: dannisigen

Image-1 (107)

Følg mig på Bloglovin

Ønsker du fuldt indblik i mine vilde hverdage og kedelige søndag, er du meget velkommen til at følge med på min snapchat; dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefalinger til dig med lyst, tykt og/eller krøllet hår