Rabatkode: Få 30 % rabat på sneakers hos Stylepit

Sandheden om Sladder og Buttplug Danni på DR3

Image-1

Foto: Mikael Rieck / Taget fra sh.dk/Reality.dk

Var det hele bare et mediestunt? DR3 var med hele dagen op til RealityAwards, til selve festen, og de var da også lige med en tur på sygehuset … JA … den dag et æg forsvandt op i mig, var selvfølgelig den dag at et kamerahold fra DR3 skulle følge mine og Nicole Brøgglers forberedelser til RealityAwards, så det hele er fanget på kamera … SUPER!!!

Nå, men jeg har været inde hos DR og se programmet, inden det bliver vist i aften. Det var sjovt at gense nogle af tingene men også lidt pinligt. Der er kommentarer i det program, jeg absolut IKKE kan huske, jeg har sagt, og som jeg egentlig heller ikke behøver en påmindelse om 😀

Se med i aften kl. 21.00 på DR3. Det bliver sjovt 😉
Programmet varer 30 minutter og efterfølgende sidder jeg klar på DRs livechat til ca. 22.15 og besvarer spørgsmål.

Hvis du ikke allerede har læst indlæggene om det forsvundne æg, så kan du læse dem her:

Stadig indlagt … de kan ikke finde ægget
Endelig udskrevet
Så kom der en sang om mig og mit æg
Stop med at svine min familie til!!!!

Du kan også læse: Fra KLAM til STRAM – Danni Sigen Exposed // All over til den nøgne mand //Smooth like a teen boy //Misbrug mig bare

Du kan også stadig nå at få 30 % rabat på dame sneakers hos Stylepit. Tilbuddet gælder ugen ud. Klik HER for at få rabatkoden.

Følg mig på Bloglovin

Ønsker du fuldt indblik i mine vilde hverdage og kedelige søndag, er du meget velkommen til at følge med på min snapchat; dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode: Få 30 % rabat på sneakers hos Stylepit