Smooth like a teen boy

Min hemmelige tvilling

Image-1 (66)

Jeg indrømmer det allerede nu … jeg har ikke en rigtig tvilling. Ville gerne … to af mig … fuuuuccckkkk, det ville være fantastisk 😀 Men måske også lidt for meget 😉

Men derfor kiggede jeg alligevel lige lidt ekstra på Se & Hørs forside den anden dag. Jeg ledte efter noget og ud af øjenkrogen så jeg lige pludselig, hvad jeg troede, der var mig. Ser bare det her lyse hår, der hurtigt lignede en page og så en stor hvid pels. En masse hurtige tanker … har jeg overset mig selv på en forside (ligner alligevel ikke mig) og hvem er den halv lækre fyr, jeg er sammen med … da jeg ser, det er Martin Jørgensen, får blondinen også lige et ekstra kig, og så er det Eva Harlou … hov … Danni Sigen – Eva Harlou – same same, ik´ 😀

IMG_3376

Indrømmet … det her er ikke verdens mest seriøse indlæg, men bare mig der deler en mærkelig tanke, jeg fik den anden dag. Det hele skal heller ikke være så seriøst, vel …

Hvis du er kommende konfirmand, så husk du stadig kan nå at vinde mig til at ordne dit hår og make-up. Deltag lige HER.

Fortsat god påske <3

IMG_3377

Bloglovin

Ønsker du fuldt indblik i mine vilde hverdage og kedelige søndag, er du meget velkommen til at følge med på min snapchat; dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smooth like a teen boy