Så skal der shoppes ...

Jeg er Mr. Gay Denmark 2016

image

Det betyder, at det er mig, der skal repræsentere Danmark til Mr. Gay Europe. Det er jo SÅ vildt og jeg er virkelig glad 😀

Mr. Gay er en skønhedskonkurrence, hvor der også er fokus på et smukt indre og ikke kun et flot vaskebræt … Rimelig heldigt for mig 😉 På deres side skriver de selv “The quest for Mr Gay Europe is to find a spokesperson and a role-model for young gay males throughout Europe; not based solely on his looks, but on his communication skills and knowledge” og det passer jo fint med min ansøgningstekst, som du kan læse nedenunder.

I don’t believe in more rights for gay people; I simply ask for equal rights and it will be a true honour to represent Denmark in Europe and hopefully also in the rest of the world.

I will love to be the role model that stands for freedom of diversity, human love and the power of hope.

I grew up in a loving and understanding family but in a small town where homosexuality was not really accepted. I was bullied a lot as a kid, and didn’t truly find peace within before I moved to Copenhagen.

But what doesn’t kill you, makes you stronger and I think that is part of my motivation for being successful as an adult.

It is also the reason to, why I wanna be a role model, so that other gay people know and feel, that it is okay to be gay.

– Danni

Konkurrencen foregår fra d. 29. Juli til d. 5. August. Mitchel vandt faktisk Mr. Gay Denmark for otte år siden, så vi er blevet enige om, han er min Gay-Manager 🙂

Du kan se min deltagerprofil og stemme på mig lige HER. Det håber jeg meget, du lige vil bruge et halvt minut på <3 Man kan stemme en gang om dagen og det vil tælle med i den del af konkurrencen, der handler om sociale medier. Så stem, stem, stem 😀

Jeg vil selvfølgelig dele min oplevelse her på bloggen. Jeg glæder mig virkelig meget og har allerede skruet op for træningen 😉 Du kan også altid følge med på min Snapchat – dannisigen

Don’t just do it

Danni Sigen it

 

 

 

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal der shoppes ...