Vild Med Cirkus Arena

Hash skal legaliseres!

Image-1 (108)

Mener jeg virkelig det? – JA, det gør jeg!

Hash indeholder stoffet THC, og det er det, der gør dig påvirket. Hash/Cannabis er som udgangspunkt en plante; dvs. noget naturligt og lige præcis den udgave, synes jeg skal legaliseres.
Det der desværre ofte sker er, at der også bliver tilsat syntetisk cannabis, så rusen bliver stærkere og stærkere. Det synes jeg selvfølgelig er et problem, men den rene oprindelige form, synes jeg altså skal legaliseres.

Flere stater i USA har allerede lovgivet for receptpligtig hash, og det samme mener jeg, vi bør gøre i Danmark.
Der er kemopatienter i forfærdelige smerter, som kan opnå lindring ved hashrygning og forskning tyder endda på, at det også kan slå kræftceller ihjel … Når selv forskning taler for det i sådanne tilfælde, synes jeg sgu det virker som om, vi er et forbudsland bare for at være det!

Med en moster, der desværre har sclerose, ved jeg, at det også fungerer som lindring mod det. (Ikke at min moster ryger hash … det tror jeg da i hvert fald ikke 🙂 ) Hendes diagnose gør bare, at jeg er ekstra opmærksom på lige præcis den sygdom.
Her mener en forsker, at man rent faktisk kan bremse sygdommen ved langvarigt men kontrolleret lavt forbrug. Men skal vi give dem lov til det i Danmark. Fandeme nej!!Jeg forstår det ikke?!?

Der er enkelte lægemidler, som indeholder noget fra planten, men det er åbenbart en recept lægerne er meget nærige med.
Legaliser det dog … om ikke andet så i det mindste for alle med en diagnose. Ikke bare de meget få, lægerne mener skal have det. Bare min mening!

Så lige et opslag på facebook tidligere på ugen med en kvinde, der har opsagt sit job på Rigshospitalet for at åbne en smerteklinik i stedet. Kæmpe respekt til hende!
Du kan læse mere om de positive virkninger af hash på facebooksiden Viden om cannabis.

Følg mig på Bloglovin

Ønsker du fuldt indblik i mine vilde hverdage og kedelige søndag, er du meget velkommen til at følge med på min snapchat; dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild Med Cirkus Arena