Den hårdeste time!!!

Gays in the mountains

Image-1 (191)

Ikke nok med vi havde sportschallenge den anden dag … I dag har vi gået op på et bjerg til et viewpoint, der hedder Snøhetta. Det er godt, jeg har været i gang med mit Fra KLAM til STRAM projekt, for ellers havde jeg da aldrig klaret alt den her motion 😀
MEN … det var hele turen værd. Som du kan se på billedet, er det den smukkeste udsigt <3

Det her har været den absolut hårdeste uge i mit liv, men samtidig også den bedste. Det er virkelig bare fantastiske mennesker, jeg er sammen med <3

IMG_2796

Belgium: Raf Van Puymbroeck (22); Bulgarien: Dimitar Dimitrov (33); Czech Republic: Ladislav Agh (33); Denmark: Danni Arndt Sigen (29); England: Joni George Valadares (28); Lithunia: Konrad Im (27); Poland: Andrzej Berg (27); Slovakia: Marek Gajdoš (25); Spain: Sergio Díaz Rullo Brasero; Wales: Paul Davies (32).

HUSK du stadig kan nå at stemme på mig HER.
Hak af i firkanten ud for mit billedet og scroll ned i bunden og klik på VOTE. Det betyder utrolig meget for mig <3

Vi hygger

Vi hygger

 

Følg mig på Bloglovin

Snapchat: dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hårdeste time!!!