Hash skal legaliseres!

Første gang på den røde løber

Image-1 (106)

Fotograf: Mikkel Brøgger Petersen

Gallapremiere set med min søsters øjne. Om at være på den røde løber for første gang; det er åbenbart ikke så nemt 😀

I onsdags var der gallapremiere på den nye danske film, der hedder Sorgenfri. Det er en dansk gyser med zombier!!!
Da Danni ringede og spurgte, om jeg ville med, sagde han, det var en ny dansk gyserfilm. Jeg elsker (og hader en lille smule, fordi jeg bliver så bange) gysere, så jeg sagde ja, og gik bagefter ind på nettet for at se traileren … jeg var IKKE imponeret. På vej ud til Lyngby siger jeg også til Danni, at jeg er overbevist om, det er en dårlig film, men at det da bliver en hyggelig aften.

Aftenen starter med at jeg mødes med Danni inde i salonen, hvor han hurtigt fikser mit hår og min make-up. Lidt pæn skal man jo prøve at være til sådan noget 🙂

Rød løber
Da vi ankommer til Kinopalæet, skal vi først over at hente vores billetter, og så ellers stille os op i en kø med dem, der skal fotograferes. Danni havde sagt til mig, at der ville være fotografer, så jeg var forberedt, men mens vi står der og venter på, det bliver vores tur, får jeg sgu alligevel lidt småkvalme.

(Havde da lige prøvet at øve mig lidt i salonen, hvor jeg husker at trække maven ind, skuldrene tilbage/brysterne frem, stritte med numsen alt imens jeg får at vide, jeg skal se naturlig og afslappet ud …. WHAT … HVORDAN???)

Når man ikke er vant til det, så kan det altså godt være lidt angstfremkaldende at stå der foran fire mennesker med hvert sit store kamera, samtidig med der er en masse andre mennesker, der også kigger.
Og når man så heller ikke er kendt, frygtede jeg da også, at de ville tænkte: Hvem fanden er du? Smut fra vores billeder! … og så faktisk også bede mig om det!
Der havde Danni dog fortalt mig, at de ALTID tager billeder, og så spørger de muligvis bagefter, om de kan få et (af Danni) alene, men at selvom det var to kendte, der stod sammen, kunne de stadig godt finde på at spørge om enkeltbilleder nogle gange. Det tog lidt af nerverne. Så ville jeg da i det mindste ikke blive smidt væk 😀

Nå, men her står vi så og får taget billeder, og jeg prøver at huske alle tingene med røv, bryster og mave alt imens jeg selvfølgelig ser mega naturlig ud … det føltes på ingen måde naturligt, og jeg havde en idé om, at jeg ville ligne en psyko kvinde, der bare stirrer vanvittigt ind i kameraet. Men så sendte Danni ovenstående billede til mig fra Lyngby-Taarbæk Lokalavis, og jeg syntes sgu egentlig, det blev okay. Kun en semistirrende psyko kvinde 😀

Efter fotograferingen kom vi forbi et bord med sodavand og popcorn, hvor jeg forsynede mig med begge dele, mens Danni, der jo er i gang med Fra KLAM til STRAM, måtte nøjes med en flad Cola Zero og en kildevand 🙂

Sorgenfri
Kort fortalt handler den om en familie i et rækkehuskvarter i Sorgenfri (of course), som bliver ramt af en virus, der forvandler folk til zombier. Som sagt havde jeg forventet en virkelig dårlig film, hvor man bare glæder sig til den slutter. Det gjorde jeg også flere gange, men det var fordi, jeg sad og hoppede i sædet, fægtede med armene og kom med små skrig. Hold kæft, jeg synes, den var uhyggelig. Den var slet ikke plat, som jeg havde forventet. Virkelig god film!

Da den er slut, bliver man siddende mens skuespillerne og holdet bag bliver kaldt på scenen, og man klapper af dem.
Da vi rejser os fra sæderne, tager jeg min tomme sodavand og popcornsæske, mens Danni diskret men bestemt fortæller mig, at det gør man altså ikke til en gallapremiere!
Jeg havde dog allerede bevæget mig en halv meter væk, og syntes det var pinligt at stille den tilbage, så som den “gode biografgænger” jeg er, tog jeg pænt mine ting med ned til skraldespanden sammen med cirka tre andre personer, der sikkert heller ikke havde været til gallapremiere før 😀
Men nu ved jeg da det til næste gang, hvis han tør invitere mig med igen 😉

Men rigtig hyggelig aften og en virkelig god film så tak for det, lillebror <3

Bloglovin

Ønsker du fuldt indblik i mine vilde hverdage og kedelige søndag, er du meget velkommen til at følge med på min snapchat; dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hash skal legaliseres!