Derfor er danskerne de bedste

Den hårdeste time!!!

Fotograf: Beate A. Tecza

Fotograf: Beate A. Tecza. Jeg føler mig virkelig velsignet for at have mødt disse fantastiske mennesker. Belgium: Raf Van Puymbroeck (22); Bulgarien: Dimitar Dimitrov (33); Czech Republic: Ladislav Agh (33); Denmark: Danni Arndt Sigen (29); England: Joni George Valadares (28); Lithunia: Konrad Im (27); Poland: Andrzej Berg (27); Slovakia: Marek Gajdoš (25); Spain: Sergio Díaz Rullo Brasero; Wales: Paul Davies (32).

I dag har vi haft en Sportschallenge … fedt?? – NEJ!!
Det var sindssyg hårdt. Vi skulle løbe op og ned ad en bakke fire gange, og jeg havde fået tilladelse til ikke at gennemføre på grund af min ryg, men man vil ligesom ikke være ham, der opgiver, selvom min ryg er helt fucked.
Så jeg gjorde det og fuck, hvor var det bare hårdt! Håber kun der er én Sportchallenge i den her uge 😀
Vi har også haft en skriftlig prøve, der handlede om LGBTQ rettigheder. Den syntes jeg gik meget godt.

Vi er i øjeblikket i Oppdal i Norge, hvor vi bor oppe i bjergene 400 meter over vandoverfladen. Det er virkelig smukt og virkelig koldt!!
Vi har været ude og se Skandinaviens 2. største vikingegrav, så vi får også oplevet lidt på turen. Det hele er lidt stressende og jeg får ikke sovet særlig meget, men det er virkelig nogle fantastiske mennesker, jeg er sammen med, så det gør det lidt bedre <3

Løbende skal vi også smide nogle billeder på facebook, og så får vi point ud fra antal likes, så følg meget gerne med inde på min facebook også og hjælp mig med dit like.
En stemme på mig er jo en stemme på Danmark 😀
Der er også den overordnet Social Media konkurrence, hvor man kan stadig kan stemme én gang om dagen frem til på torsdag. Du sætter hak i firkanten ved mit billede, scroller ned i bunden og kliker på VOTE. Stem HER.
Jeg har skrevet et indlæg HER om, hvorfor I er de bedste <3

IMG_4280

 

Følg mig gerne på Bloglovin HER   og tilføj mig på snapchat og kom helt med backstage – dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er danskerne de bedste