ghd GiveAway: Vinderen er fundet

10 ting du (nok) ikke vidste om mig

Image-1 (58)

– Som 4-årig blev jeg forbrændt på et stort stykke af maven fordi jeg lidt for madglad og lidt for nysgerrig skulle se, hvad der var på panden, så jeg fik fat i håndtaget og trak til. Fik fisk og stegeolie ud over mig og måtte ud i badekarret og sidde i iskoldt vand indtil ambulancen hentede mig. Jeg fik et kæmpe ar, men det er forsvundet med årene, og i dag kan man slet ikke se det.

– Jeg har ingen decideret livret. Prøv at se mig; jeg elsker al mad 😉

– Jeg er døbt Danni Sigen Olsen men skiftede navn, da jeg fyldte 18 år. Nu hedder jeg Danni Arndt Sigen.  Jeg slettede Olsen og tog Sigen som efternavn i stedet. Mit mellemnavn er også min fars mellemnavn og det er min farfars fornavn.

 – Jeg ser faktisk aldrig reality tv. Til gengæld læser jeg jo så en masse Se & Hør, så det er sådan, jeg holder mig opdateret på, hvem der er hvem.

– Jeg er en stjerne (bare se på billedet i toppen). Min veninde ejer Café Trut på Amagerbrogade, og da hun åbnede var jeg “model” til nogle billeder, der hænder på caféen. Et af billederne er blevet til en julestjerne, som hun solgte i caféen i december måned. De blev revet væk, så næste december får hun lavet endnu flere 😀

– Jeg drikker og fester som en i 20´erne (selvfølgelig ikke lige nu pga. mit Fra Klam til Stram projekt) men jeg ser fjernsyn som en, der er meget ældre. Jeg ELSKER Downton Abbey. Den er så fantastisk.

– Musikmæssigt er jeg nok det, man plejede at kalde en popdreng. Jeg elsker Justin Bieber og egentlig bare alt fra The Queen of Pop til The King of Pop.

– Min bil kan finde på ikke at ville starte igen, hvis den kun lige har været slukket et par minutter. Så skal den nemlig lige køle ned. Meget irriterende hvis man bare lige skal på tanken!

– Jeg lider af søvnapnø. Jep, det er konstateret efter en nat med elektroder spændt fast. Jeg stopper nemlig bare med at trække vejret mange gange i løbet af sådan en nat.

– Jeg elsker mad, men jeg hader virkelig plain skyr. Virkelig det værste jeg nogensinde har smagt. (læs mere om det HER)

Bloglovin

Ønsker du fuldt indblik i mine vilde hverdage og kedelige søndag, er du meget velkommen til at følge med på min snapchat; dannisigen

Don´t just do it
-Danni Sigen it

Danni Sigen Salon - Kastrupvej 116 - 2300 København S - Klik her for onlinebooking
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ghd GiveAway: Vinderen er fundet